Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Буш написав особисте послання Кучмі

Середа, 6 серпня 2003, 12:53
Президент США Джордж Буш високо оцінює і висловлює подяку за внесок України у встановлення світу і стабільності в Іраку.

В особистому посланні на ім'я президента Кучми Буш висловив також переконання, що розміщення у Кувейті батальйону радіаційного, біологічного і хімічного захисту, а також наступне розгортання української бригади в Іраку стане важливим внеском у стабілізаційні процеси в цій країні, повідомляє прес-секретар президента Олена Громницька.

Торкаючись українсько-американських відносин, президент США підтвердив незмінність підтримки України на шляху інтеграції до європейських і євроатлантичних структур.

Він вітав нещодавні кроки президентів України і Польщі, спрямовані на досягнення історичного примирення між двома народами. На переконання Буша, у такий спосіб глави двох держав "наближають формування вільної, мирної і неподільної Європи".

Глава Білого дому також підтвердив готовність сприяти зміцненню України як демократичної держави, що відіграє важливу роль на європейському континенті.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування