Омельченко отримав "документи Гончарова"

Четвер, 7 серпня 2003, 17:09
Голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України Григорій Омельченко у четвер отримав копії "документів Гончарова", які Інститут масової інформації передав до Генпрокуратури України.

Під час отримання документів Омельченко зазначив, що по кожній із чотирьох заяв Ігоря Гончарова, адресованих Генеральному прокурору України, він направить відповідний депутатський запит до пана Піскуна, повідомляє ІМІ.

Напередодні Омельченко попросив ІМІ надати Тимчасовій слідчій комісії завірені ксерокопії зазначених матеріалів для перевірки викладених у них фактів.

"До завершення перевірки названі у матеріалах прізвища осіб та факти не будуть розголошені", - констатується у запиті.

Опрацювавши отримані документи, Григорій Омельченко після закінчення парламентських канікул збере Тимчасову слідчу комісію, на засідання якої буде запрошено міністра внутрішніх справ Юрія Смирнова.

Омельченко не підтвердив повідомлення ЗМІ стосовно того, що Ігор Гончаров звертався до нього по допомогу або передавав йому якісь матеріали. Разом з тим, голова Тимчасової слідчої комісії не виключає можливості того, що подібний пакет документів, призначений для нього, існує, і він його ще отримає.

Григорій Омельченко відзначив, що про останні події, пов’язані з виявленням нових фактів у справі Гонгадзе, він довідався з сайту ІМІ, у зв’язку з чим перервав відпустку і повернувся до Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування