Щоб довідатися, як загинув журналіст Єфремов, проведуть 5 експертиз

П'ятниця, 8 серпня 2003, 19:12
П'ять спеціальних експертиз призначені управлінням МВС України у Дніпропетровській області у справі про загибель у дорожньо-транспортній пригоді представника Інституту масової інформації Володимира Єфремова.

Про це повідомив агентству Інтерфакс-Україна
заступник начальника УМВС України у Дніпропетровській області, начальник слідчого управління, полковник міліції Анатолій Давидюк.

Він підкреслив, що у деяких ЗМІ публікуються статті з різного роду версіями і домислами про загибель 14 липня поточного року у ДТП Єфремова, що дезінформують громадськість про реальну ситуацію.

Давидюк також повідомив, що створено слідчу оперативну групу, до якої ввійшли досвідчені слідчі й оперативні співробітники УМВС, СБУ, ДАІ. Складено і затверджений план розслідування з висуванням різних версій, місце події, місцевості, стану дорожнього покриття, а також транспортні засоби ретельно оглянуті за участю спеціалістів-техніків і автотехніків з використанням металошукача, фотографування й інших технічних засобів.

В адміністрації автомобільних доріг області була запитана інформація про дорожні знаки, технічну характеристику ділянки дороги, перевірені причини перебування на цій ділянці дороги автомобіля МАЗ, з яким відбулося зіткнення автомобіля "Кіа-кларус", в якому знаходився Єфремов.

Вилучено речовинні докази, що після проведення дослідження інших необхідних експертиз дадуть об'єктивну інформацію про те, за яких обставин і чому відбулося ДТП. Рішенням уже призначені п'ять спеціальних експертиз, у тому числі з технічного стану транспортних засобів.

Встановлені свідки, які вже допитані за обставинами подій. Робота щодо встановлення інших осіб, які можуть повідомити про обставини події, триває.

Родичі Єфремова визнані потерпілими. Їхнім представником призначений керівник юридичного відділу Інституту масової інформації. Вони допитані як потерпілі, що дає можливість заявляти подання у справі.

Як повідомлялося, 14 липня у районі населеного пункту Мишурин Ріг Дніпропетровської області загинув в автомобільній аварії представник Інституту масової інформації (ІМІ) у цій області, екс-директор 11-го каналу Дніпропетровського телебачення і колишній головний редактор обласної газети "Собор" Єфремов.

Журналіст на своїй машині виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з МАЗом. Водій МАЗа, що належить одній з організацій Кременчука, залишився живим. Машина Єфремова згоріла. Тіло загиблих пізнали родичі. Порушено кримінальну справу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...