Кучма дав домашнє завдання Литвину і Януковичу

Понеділок, 1 вересня 2003, 12:21
Президент Леонід Кучма називає головною задачею, що стоїть перед урядом і парламентом на 4-й сесії Верховної Ради, прийняття держбюджету на 2004 рік, а також блоку економічних законів, зокрема, необхідних для завершення вступу України до Світової організації торгівлі та приведення вітчизняного законодавства у відповідність з європейськими стандартами.

Про це глава держави заявив на зустрічі з лідерами фракцій парламентської більшості за участю прем'єр-міністра Віктора Януковича і спікера парламенту Володимира Литвина, повідомляє в понеділок прес-служба президента.

Крім того, відзначив Кучма, однією з ключових задач сесії парламенту буде і питання політичної реформи. "Проблеми, які потрібно вирішити на наступній сесії, настільки важливі, що будуть визначати рівень нашого життя в майбутньому", - підкреслив президент.

Глава держави також відзначив досягнення попередньої сесії Верховної Ради, серед яких прийняття ряду економічних законів, зокрема, "перші кроки на шляху пенсійної реформи, у питанні боротьби з відмиванням "брудних" грошей", повідомили в прес-службі.

Досягненнями парламенту Кучма також назвав рішення про направлення українського миротворчого контингенту в складі міжнародних стабілізаційних сил до Іраку, ратифікацію ряду міжнародних угод.

"Можна сказати, що механізм співробітництва уряду і парламенту намітився, і тепер потрібно нарощувати темпи", - відзначив президент.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...