Від Медведчука вимагають вибачень за поведінку Шуфрича

Понеділок, 1 вересня 2003, 13:55
Виборці 201-го округу вимагають від голови СДПУ(О) Віктора Медведчука "публічно вибачитися" за дії висуванця партії Нестора Шуфрича.

Таку заяву виборців Черкаської області поширила у понеділок прес-служба Української народної партії. Окрім цього, виборці вимагають від Шуфрича скласти депутатські повноваження, бо він не "виконує свої депутатські обов'язки".

У заяві, адресованій спікеру ВР Литвину, Генпрокурору Піскуну, голові ДПАУ Кравченку, Медведчуку, Шуфричу та голові Черкаської облдержадміністрації Льошенку, причиною таких закликів названо підкуп виборців.

"Штучно створена владною верхівкою матеріальна безвихідь забезпечила широкі можливості підкупу виборців кандидатами у депутати", - зазначають автори заяви і додають, що завдяки Шуфричу 20-гривневі купюри, які використовували для підкупу виборців, на Черкащині називають "несторками".

Черкаські виборці також вимагають від Литвина і голів парламентських фракцій сприяти "розробці та прийняттю закону про відкликання народних депутатів України, які втратили довіру виборців".

Заяву на підтримку акції "Звільнимо Черкащину від окупації СДПУ(о)!", підписали лідери УНП, "Батьківщини", СПУ, "Собор", НРУ, СДПУ та ряд громадських організацій.

Читайте також:

На Черкащині оголосили в розшук Шуфрича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування