Опозиціонери зберуться, щоб розгадати всі хитрощі Кучми-Медведчука

Понеділок, 1 вересня 2003, 14:20
У понеділок опозиційна четвірка - фракції Компартії і Соцпартії, блоків "Наша Україна" і Юлії Тимошенко - зустрінуться для узгодження своєї позиції з питання проведення політичної реформи. Про це в інтерв'ю журналістам у понеділок у Києві повідомила лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко.

За її словами, лідерам чотирьох фракцій необхідно погодити свої дії з питання проведення політичної реформи й у відношенні законопроекту про зміни до Конституції України.

"Наші чотири фракції не дадуть зруйнувати конституційне поле України", - заявила лідер БЮТ, додавши, що її блок не підтримує пропозиції президента країни з політреформи. Вона також підкреслила, що на сьогоднішній день передчасно говорити про розкол опозиції.

Тимошенко також повідомила, що керівники всіх депутатських фракцій і груп парламенту зберуться в середу для обговорення подальших дій по проведенню політичної реформи.

За її словами, у понеділок на погоджувальній раді у керівництва парламенту депутатам не вдалося обговорити це питання, тому було прийняте рішення про проведення засідання лідерів фракцій і груп по ньому.

Крім того, відзначила Тимошенко, її фракція продовжує наполягати на внесенні змін до регламенту Верховної Ради, пропонуючи проводити голосування після розгляду кожного законопроекту. Як відомо, відповідно до діючого регламенту, депутати приймають рішення по четвергах.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування