Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Радченко та Грищенко для Ющенка нічого не міняють

Середа, 3 вересня 2003, 19:06
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко вважає, що призначення Володимира Радченка секретарем Ради національної безпеки і оборони та Костянтина Грищенка міністром закордонних справ нічого концептуально не змінить в характері нинішньої української влади.

"Ми не виходимо з того, що ці призначення концептуально змінять характеристику існуючої влади", - сказав він в середу у Львові.

Зі слів Ющенка, це політичні зміни, і очевидно, "що це одна з останніх серій перестановок сил перед президентськими виборами, пошук найбільш відданих чинній владі "аракчеєвих".

"Я не хотів би, щоб ми чекали від цього посилення раціональної політики", - наголосив Ющенко.

Лідер "Нашої України" відвідав Львів на шляху до польського міста Криниця-Гурська, де в четвер розпочнеться щорічний економічний форум. Ющенко проведе зустрічі з вищим керівництвом Польщі, Македонії, Хорватії, Румунії, візьме участь роботі кількох "круглих столів", зокрема, по темі нинішньої ситуації в Україні напередодні президентських виборів, який організований Українським центром економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування