ТИМОШЕНКО СХОДИЛА НА ДОПИТ ДО ГЕНПРОКУРАТУРИ

Четвер, 4 вересня 2003, 12:05
Юлія Тимошенко у четвер відвідала центральний офіс Генпрокуратури на запрошення слідчих, яке напередодні було передано по телебаченню.

За словами Юлії Тимошенко, слідчі Генпрокуратури "були неготові до її візиту, виявили відвертий переляк, розгубленість та збентеження".

"Після тривалих телефонних консультацій, слідчий Генпрокуратури поставив їй всього одне питання: "Чи не знає вона, де її чоловік?". Інших запитань, про які так довго і наполегливо говорив Піскун, добиваючись візиту Юлії Тимошенко в прокуратуру, слідчі сформулювати не спромоглися", - повідомляє партія "Батьківщина".

"На виході з будівлі Генпрокуратури на Юлію Тимошенко чекала телевізійна камера каналу УТ-1, що мала знімати сюжет про те, як Юлія Тимошенко, користуючись депутатським імунітетом, відмовляється ходити на допити та "затягує слідство". Тому працівники УТ-1, за словами Юлії Тимошенко, були розчаровані її візитом не менше ніж самі працівники Генпрокуратури".

Коментуючи свій допит у прокуратурі, Юлія Тимошенко зазначила, що "навіть прекрасно усвідомлюючи, що прокуратурою керує така людина як Піскун, вона подібного безглуздя не чекала".

"Прокуратура перетворилася на пропагандистський балаган з компрометації опозиції та інструмент одноразового використання з боку адміністрації президента та СДПУ(О)", - зазначила Тимошенко.

Напередодні на прес-конференції слідчі Генеральної прокуратури через засоби масової інформації викликали Юлію Тимошенко на допит для встановлення місця перебування її чоловіка Олександра, який знаходиться у розшуку.

Читайте також:

Слідчі Піскуна готові провести страйк через Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування