Більше половини комуністів підписали проект Симоненка та Медведчука

Понеділок, 8 вересня 2003, 12:02
Третій законопроект змін до Конституції активно підписують члени фракції комуністів. Про це повідомив лідер фракції КПУ Петро Симоненко в ефірі каналу "Інтер".

"У зв’язку з тим, що багато роз’їхалося, з нашої фракції – 36 поставили підписи. Вчора ще сім поставили підписи. Цей процес триває. І у нас було рішення фракції, що ми підтримаємо ці зміни", - сказав Симоненко, який також поставив свій підпис під законопроектом. Всього у фракції комуністів 60 депутатів.

Він також висловив думку, що третій законопроект змін до Конституції можуть "підтримати соціалісти" "за змістом змін", а "за механізмами впровадження цього закону соціалісти мають іншу думку".

"Не підтримують – "Наша Україна" і поки-що є певні застереження у БЮТ", - повідомив Симоненко. Він також вважає, цей проект "безумовно, отримає триста голосів і більше на підтримку".

Лідер КПУ також висловив думку, що "сьогоднішній режим" та політичні сили, які входять до "Нашої України", "це те саме". "Одні вже навчилися фальсифікувати бюджет і красти гроші з бюджету, інші – очолювати ті чи інші структури, – причому в політиці, яку запропонував реалізовувати нинішній президент", - сказав Симоненко.

"Вони були у цій схемі. Вони сьогодні вирішують питання тільки перерозподілу повноважень між собою, а не вирішують питання радикальної зміни в системі. Бо тільки радикальна зміна політичної системи надасть можливість переосмислити економічну модель і реальні досягнення, які має Україна за дванадцять років", - сказав лідер КПУ.

Огляд телеефіру


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...