Піскун мріє про тривалу зустріч з Тимошенко

Понеділок, 8 вересня 2003, 13:49
Генеральний прокурор України Святослав Піскун позитивно оцінив появу минулого тижня в Генпрокуратурі лідера БЮТ Юлії Тимошенко. Про це він заявив в понеділок у Києві, відповідаючи на запитання журналістів.

За словами Піскуна, незважаючи на те, що вона знаходилась у кабінеті слідчого 4-5 хвилин, "це вже непоганий симптом, що Юлія Володимирівна намагається все-таки прийти до Генпрокуратури".

"Чомусь я думаю, що найближчим часом наші зустрічі будуть значно тривалішими, ми зможемо зустрітися, поговорити, поставити багато питань", - додав генпрокурор.

Як повідомлялося, 3 вересня слідчий з особливо важливих справ Генпрокуратури Анатолій Мельничук на прес-конференції звернувся через ЗМІ до лідера БЮТ Юлії Тимошенко з проханням з'явитись 4 вересня до нього в кабінет для надання пояснень щодо місцезнаходження її чоловіка Олександра Тимошенка, який перебуває у розшуку.

Наступного дня Тимошенко таки відвідала центральний офіс Генеральної прокуратури України на вулиці Різницькій.

Однак, за її словами, слідчі Генпрокуратури були не готові до її візиту, виявили відвертий переляк, розгубленість та збентеження. Вона повідомила, що після тривалих телефонних консультацій слідчий Генпрокуратури поставив їй лише одне запитання: чи не знає вона, де її чоловік?.

Інших запитань, про які так довго і наполегливо говорив Святослав Піскун, добиваючись візиту Тимошенко в прокуратуру, слідчі сформулювати не спромоглися, зазначили у прес-службі "Батьківщини".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування