Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО НЕ ХОДИВ НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ КУЧМИ. А НОЧУВАВ У МОНАСТИРІ

Вівторок, 9 вересня 2003, 13:16
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко спростовує заяву президента Кучми, що він зустрічався з ним на день народження глави держави. "Я не був на дні народження. Я приїхав через тиждень", - сказав Ющенко в інтерв'ю журналістам, коментуючи зустріч з Леонідом Кучмою.

За словами Ющенка, 9 серпня, у день народження Кучми, він із сином Андрієм були "на Афоні, ночували у монастирі Святого Пантелеймона Російської православної церкви".

Раніше президент Кучма заявляв, що він у свій день народження зустрічався з Ющенком. Останній, коментуючи таку помилку Кучми, зазначив: "Мабуть, ці дні були напруженими у президента".

Говорячи про свою зустріч з президентом, яка відбулася пізніше, лідер "Нашої України" зазначив, що вони обговорили "півтора-два десятки питань, щодо того, що відбувається у політиці та економіці, проекти по культурі, по голодомору – відбулася дискусія щодо місця музею жертвам голодомору".

Ющенко додав, що "найменше ми говорили про політреформу". "Крім своєї незгоди мені немає чого сказати щодо цього", - зазначив лідер "Нашої України".

За словами Ющенка, його розмова з Кучмою тривала близько 2,5 годин.

Українська правда

Читайте також:

Ющенко приходив до Кучми у день народження… говорити про політреформу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування