ГЕНПРОКУРАТУРА ДО СІЧНЯ ВБИВСТВО ГОНГАДЗЕ НЕ РОЗКРИЄ - ШОКІН

Четвер, 2 жовтня 2003, 12:55
Незважаючи на вимогу Ради Європи розкрити справу Гонгадзе до наступної сесії ПАРЄ у січні, строки розкриття справи ще не відомі.

Про це заявив заступник генпрокурора України Віктор Шокін у інтерв'ю "Львівській газеті".

"Давати якісь часові рамки – це не дуже серйозно. Розкриття справи може бути завтра, а може – і через три роки. Я маю надію, що це буде дуже скоро", - сказав він.

"Коли вбили президента Кеннеді, також лунали вимоги про терміни, але і досі нічого достовірно не відомо", - сказав Шокін.

Заступник генпрокурора повідомив також, що наразі немає результатів експертизи тіла Ігоря Гончарова, які дозволять з'ясувати, чи помер він своєю смертю.

"Результатів експертизи ще немає. Однак експерти взяли всі необхідні проби, які дозволять зробити відповідний висновок. Як тільки буде встановлено, що смерть Гончарова була неприродною — негайно порушимо кримінальну справу", - сказав Шокін.

Як повідомив президент ПАРЄ Пітер Шидер, в разі відсутності конкретних результатів у справі Гонгадзе, Парламентська асамблея Ради Європи у січні ініціюватиме нові заходи для розкриття справи про вбивство журналіста.

Читайте також:

Піскуну не повірили в ПАРЄ щодо справи Гонгадзе. Новий екзамен у січні


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...