Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ОДЕСІ ЮЩЕНКА ЗАКИДАЛИ ЯЙЦЯМИ

Субота, 4 жовтня 2003, 14:40
Під час проведення форуму демократичних сил в Одесі невідомий кинув яйця на сцену, де знаходився лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у суботу під час виступу Ющенка на форумі, який проходить у Театрі музичної комедії імені Михайла Водяного, один з присутніх у залі несподівано вийшов у прохід залу для глядачів і кинув у лідера "Нашої України" яйце. Воно пролетіло мимо і розбилося на сцені.

Декілька членів оргкомітету форуму схопили чоловіка, однак він встиг кинути ще одне яйце. Чоловіка вивели на вулицю, викликали міліцію.

Однак міліція довгий час не приїжджала, і народний депутат, член фракції "Наша Україна" Євген Червоненко зідзвонився з начальником з начальником обласного УМВС і попросив його допомогти наведенню порядку.

До будівлі театру прибуло посилений наряд міліції на чолі з начальником УВС у Приморському районі Одеси Іваном Ястремським.

Того, що Кидав затримали і доставили до Приморського райвідділу міліції. Ведеться допит свідків.

За попередньою інформацією, як повідомив кореспонденту агентства Ястремський, прізвище чоловіка Соколов, він прибув в Одесу з Києва.

Зі слів міліціонера, після з'ясування обставин інциденту буде прийнято рішення про кваліфікацію події. Ймовірно, відзначив Ястремський, це буде кваліфікуватися як хуліганство під час проведення громадського заходу.

У форумі демсил в Одесі беруть участь близько 1,5 тис. чоловік.

До інциденту міліція не забезпечувала правоохорону на заході.

Зараз у залі Театру музкомедії знаходиться близько 30 співробітників правоохоронних органів.

Не виключено, сказав Ястремський, що у затриманого можуть бути спільники, які знаходяться у залі і які можуть здійснити повторну провокацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...