Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газеті ющенківців Банкова заборонила навіть рекламуватися

Понеділок, 6 жовтня 2003, 21:20
Газета "Україна молода" виступила із заявою, де повідомляє, що їй відмовлено у рекламі на державному радіо. Таку позицію УР-1 видання називає тиском з боку влади.

У заяві зазначається, що Національна радіокомпанія відмовилася розмістити рекламне оголошення "України молодої", при чому сталося це "через кілька днів після укладання відповідного договору і виходу в ефір згаданого оголошення в минулий понеділок та вівторок".

"Україна молода" розміщує свій рекламний ролик на УР-1 щоосені, під час передплатної кампанії.

"Тобто "Україна молода" у цьому сенсі є давнім, перевіреним партнером Національної радіокомпанії. Безпричинне розірвання договору про розміщення реклами "України молодої" в ефірі несе за собою моральні та матеріальні — з огляду на недоотримання значної кількості потенційних передплатників — збитки", - ідеться у заяві.

"Україна молода" зазначає, що має підстави вбачати у такому рішенні Національної радіокомпанії України "зовсім не комерційні мотиви, а політичне замовлення вищої української влади, яке наші колеги з державного радіо змушені були виконати".

"Ми схильні вважати це відвертим тиском влади на газету, відому своїми опозиційними політиці президента України Леоніда Кучми та його оточенню виступами. Вбачаємо у цьому продовження політики придушення свободи слова всілякими адміністративними засобами, що вже не вперше демонструє влада стосовно українських мас-медіа, які обстоюють альтернативну позицію", - заявила газета "Україна молода".

Дане видання відоме своїм прихильним ставленням до лідера "Нашої України" Віктора Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування