Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ВІДПОВІДЬ НА "ПАМПЕРСИ" ЮЩЕНКО РАДИТЬ ЯНУКОВИЧУ ЗАБУТИ "ЖАРГОН"

Понеділок, 3 листопада 2003, 20:44
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко вважає, що прем'єр Віктор Янукович своєю різкою суботньою заявою "солідаризував себе із організаторами донецьких подій".

"Українці чекали від голови уряду більш критичної оцінки дій своєї команди в Донецьку", - сказав Ющенко в ефірі "Громадського радіо".

Як відомо, Янукович заявив, що має намір "розібратися з обвинуваченнями" на свою адресу й адресу своєї родини в зв'язку подіями в Донецьку в п'ятницю, які призвели до зриву з'їзду "Наша Україна". При цьому Янукович заявив: "Усі, хто сьогодні зайнятий політикою і хочуть гострих відчуттів і не розуміють, як до цього буде ставитися народ, напевно, повинні запастися памперсами".

"У прем'єр-міністра не повинно бути домінування емоцій", - сказав у зв'язку з цим Ющенко.

"Сила і мужність політика вимірюється не жаргоном, а його ставленням до відстоювання національних інтересів", - додав Ющенко.

На думку Ющенка, на сьогодні є "хороші тести" для уряду: "Тузла, коли одні обіцяють вивести прикордонників, а командир прикордонного загону дає відповідь, що захищатиме державу".

Також, вважає Ющенко, "мужність" треба демонструвати "в питанні ЄЕП, "Одеса-Броди", газотранспортного консорціуму, Дністерської ГРЕС, де стоїть прикордонний стовп Молдови".

Коментуючи внесення кандидатури Геннадія Васильєва на посаду генпрокурора, Ющенко сказав, що "Наша Україна" "не братиме участь у голосуванні з цього питання".

Говорячи про відставку Піскуна, Ющенко сказав: "Це спроба замінити лояльну людину на ще більш лояльну. Ми не братимемо участь у цих іграх". "Важливо, щоб прокуратура не стала інструментом розправи над інакомислієм", - додав Ющенко.

Читайте також:

ЗА ОБРАЗУ СЕБЕ І СИНА ЯНУКОВИЧ ОБІЦЯЄ "РОЗІБРАТИСЯ" З ЮЩЕНКІВЦЯМИ



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування