Замість "Янукович - наш президент" будуть скандувати "водке - да!"

Вівторок, 4 листопада 2003, 09:39
Народний депутат від "Нашої України" Микола Томенко вважає, що Януковичу бракує політологічних знань.

"Команді Віктора Януковича, цілком очевидно, не вистачає базових політологічних знань. Вона придатна до роботи лише в умовах первісного накопичення капіталів та екстремального ринку", - зазначив народний депутат Микола Томенко, коментуючи події у Донецьку.

Він вважає, що для перехідного періоду, в якому знаходиться Україна, небезпечною є охлократія. На думку депутата, цієї небезпеки не враховує донецька команда.

"Події у Донецьку засвідчили, що влада, спровокувавши конфлікт, не знала, що робити далі. Відтак натовп став некерованим", - зазначає депутат.

"Коли з пікетування пішли студенти і бюджетники, там лишилися лише представники маловідомої "Славянської партії" та бандити, які захлиналися халявним "Сарматом" і "Олімпом". Спочатку вони скандували: "Янукович - наш президент" і "Нєт Ющенко", а згодом – "Путін - наш президент" і "Водкє – да", - додає Томенко.

Він вважає, що місцева міліція, яка "розкрутила цей маховик, виглядала абсолютно розгубленою, оскільки не знала, як зупинити шабаш". На думку Томенка, все закінчилося відносно спокійно і не пролилася кров лише завдяки виваженості прихильників Віктора Ющенка.

"Я радив би ознайомитися Віктору Януковичу та його підлеглим хоча б із вступом до політології, оскільки нинішній "феодалізм", який панує на Донеччині, є достатньо вразливим. Інша сила може найняти тих самих бандитів та торгівців, залити їм за комірець вже не "Сармат", а інше питво, і з їхньою допомогою змінити чинний режим на інший, можливо, ще жорстокіший", - наголошує Микола Томенко, якого цитує прес-служба "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування