Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналістів від Азарова сховав охоронець

Вівторок, 4 листопада 2003, 15:05
У блокуванні журналістів у прес-центрі уряду 17 вересня під час виходу віце-прем‘єра Миколи Азарова з засідання уряду, на якому обговорювалося питання ЄЕП, винен "один з працівників служби державної охорони".


Таку відповідь на депутатський запит отримав від уряду голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, сказано в поширеному у вівторок коментарі Томенка.

"Як відомо, саме охорона Миколи Азарова закрила журналістів у приміщенні прес-центру, вочевидь, задля того, щоб представники ЗМІ не задали їхньому шефові "незручних" запитань про ЄЕП", - вважає Томенко.

Як зазначено в урядовій відповіді, "зважаючи на ситуацію, що склалася, прес-службі (уряду) вказано на необхідність зробити належні висновки з цього прикрого інциденту, більш системно та ґрунтовно працювати з журналістами під час проведення засідань Кабміну, своєчасно та оперативно реагувати на запити представників ЗМІ".

"Все це, безумовно, правильно. Однак, у відповіді уряду не вказано, чи прес-служба Кабінету міністрів отримала додаткові повноваження для забезпечення свободи слова, зокрема для того, щоб ефективно боротися з охороною першого віце-прем‘єра Миколи Азарова та інших посадових осіб", - говориться в коментарі Томенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...