Партія Януковича звинувачує Ющенка у спробі "радикально" захопити владу

Вівторок, 4 листопада 2003, 17:47
Партія регіонів виступила із заявою, в якій звинувачує "Нашу Україну" в реалізації "радикального плану політичної дестабілізації", який передбачає розпуск парламенту.

"Боротьба Віктора Ющенка та його команди за президентське крісло свідомо перенесена до парламенту. Обрання агресивної політичної поведінки як основного інструменту вирішення поточних політичних питань свідчить про справжні наміри "Нашої України", - говориться у заяві політвиконкому Партії регіонів, поширеній у вівторок.

Партія регіонів заявляє, що "Наша Україна" використовує формальний привід заслуховування звітів силових міністерств. "Блокування роботи парламенту – зрив бюджетного процесу – розпуск Верховної Ради та дострокові парламентські вибори – це основні етапи стратегічного плану їх приходу до влади", - сказано у заяві.

Як відомо, на засіданні Верховної Ради у вівторок не було розглянуто жодного питання, оскільки трибуна блокувалася опозицією, яка вимагала звіту силовиків через зрив з'їзду "Нашої України" у Донецьку.

"Їх не хвилює ситуація в країні. Ними керують власні політичні амбіції та непомірна жага влади. Влади, досягати якої вони готові будь-якою ціною", - характеризує дії "Нашої України" Партія регіонів.

"Політвиконком Партії регіонів від імені більш як 600-тисячного партійного загалу заявляє своє обурення діями керівництва блоку "Наша Україна". Ми закликаємо всі політичні сили України у своїх політичних намірах та діях керуватися інтересами українського народу та української держави, а не власним бажанням отримати владу за будь-яку ціну".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News