У КИЄВІ НАМАГАЛИСЯ ПІДІРВАТИ КИСЕЛЯ, ЯКИЙ БУВ ПРИЧЕТНИЙ ДО СПРАВИ ГОНГАДЗЕ?

Середа, 5 листопада 2003, 10:01
У джипі, що вибухнув у центрі Києва у вівторок увечері, перебував депутат райради Голосіївського району Києва Володимир Кисіль.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомило у середу обізнане джерело в правоохоронних органах.

У якому стані зараз знаходиться депутат, поки невідомо.

Як повідомили агентству в середу в ЦГЗ ГУ МВС у Києві, за фактом вибуху порушено кримінальну справу за статтею Кримінального кодексу про незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами.

У ЦГЗ повідомили, що 4 листопада о 18.30 навпроти будинку №13 по вул. Рейтарській під час руху автомобіля Toyota Land Cruiser стався вибух.
За попередніми даними, вибуховий пристрій фугасної дії потужністю до 300 г у тротиловому еквіваленті знаходився в салоні автомобіля між передніми сидіннями біля коробки переключення передач.

Під час вибуху в автомобілі знаходилися шість осіб. Четверо одержали поранення різного ступеня тяжкості й були доставлені в лікарню, двом медична допомога була надана на місці.

Обставини події з'ясовуються.

Вилучені з місця події залишки вибухового пристрою відправлені на експертизу.

За деякими відомостями, Володимир Кисіль є відомим київським кримінальним авторитетом. Раніше у ЗМІ повідомлялося про його зв'язок з УБОЗом Московського району Києва, співробітники якого входили до "банди перевертнів" і перевіряються на причетність до вбивства Георгія Гонгадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування