Кримінальний авторитет Савлохов ще за ґратами

Середа, 5 листопада 2003, 14:52
Справу лідера київського злочинного угруповання, колишнього керівника федерації вільної боротьби України Бориса Савлохова не передавали до апеляційного суду.

Як заявив "Українській правді" суддя апеляційного суду Чернівецької області Савецков, "нині розмова про слухання справи Савлохова в апеляційному судді не йде".

У коментарі "УП" голова місцевого районного суду зазначив наступне: "Не хвилюйтеся, ніяких справ по запиту про дострокове звільнення Бориса Савлохова у нас немає й не було". У той же час Савецков дав зрозуміти, що Савлохов й насправді відбуває своє ув'язнення у Сокирянах.

На запитання, чи надходив до них запит про розгляд справи про можливе дострокове звільнення Савлохова, суддя дав категоричну відповідь "ні". При цьому Савецков підкреслив, що "якщо запит надійде, тоді й розглянемо".

В той же час брат Бориса Савлохова Руслан, що нині займає посаду головного тренера збірної України з вільної боротьби, в коментарі "Українській правді" інформацію про те, що у середу будуть розглядати справу про звільнення Бориса Савлохова, назвав "...брєд собачий".

У вівторок увечері та у середу зранку деякі електронні ЗМІ поширили інформацію про можливе слухання справи по апеляційному запиту Бориса Савлохова про дострокове звільнення його з в'язниці.

Згідно з матеріалом, оприлюдненим на сайті "Україна кримінальна" головi Державного департаменту України з питань виконання покарань Льовочкiну надійшло ходатайство про умовно-дострокове звільнення Бориса Савлохова від депутатів - членів парламентської фракції комуністів Доманського А.І. та Цибенка П.С.

За інформацію "УП", розгляд справи Савлохова, який, за даними МВС, проходив як лідер кримінального угруповування у Києві, повинен був відбутися у Сокирянському районному судді Чернівецької області у середу, 5-го листопада.

Борис Савлохов був засуджений головою Печерського районного суду Миколою Замковенком у червні 2000 року на 7 років за статтями 144 (ч.2) (вимагання) и 206 (ч.2) (хуліганство). Проте через деякий час Верховний суд України термін ув'язнення Савлохову скоротив до 5,5 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News