Перед приїздом Ющенка Щербань загородив себе плитами і посадив робітників з горілкою

П'ятниця, 7 листопада 2003, 17:01
Центральну площу Сум, де цієї неділі має відбутися мітинг форуму "Нашої України", за вказівкою влади несподівано перекрито для проведення ремонту теплотраси.

У п'ятницю зранку на центральній площі міста відбувся мітинг комуністів, а вже в обід на площі навпроти облдержадміністрації несподівано почали ремонтувати теплотрасу. Площу обнесли парканами, на ній викопали котлован і підняли бетонні плити, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Хоча котлован займає незначну частину площі, її перегородили парканом практично повністю. Надалі робітники нічого не роблять, і мерзнучи, п'ють горілку, палять та розмовляють "незлим тихим триповерховим матом". Аварійна машина на площі стоїть без роботи, зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, "Наша Україна" отримала відмову в оренді приміщень для проведення форуму демократичних сил Сумщини від керівництва Сумського театру ім. Щепкіна та БК ім. Фрунзе. Натомість міська влада запропонувала для проведення форуму приміщення БК "Хімік", який знаходиться на околиці міста.

Міська влада також не давала відповіді щодо надання "Нашій Україні" центральної площі міста – Площі Незалежності, хоча заявку для проведення там Форуму організатори подали кілька днів тому.

Форум "Нашої України"у Сумах має відбутися 9 листопада.

За даними оргкомітету, на участь у форумі демократичних сил Сумщини надійшли заявки приблизно від 10 тисяч осіб.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування