Комуністів загітували, і вони пішли підписуватися у палатки Ющенка

Субота, 8 листопада 2003, 13:32
Акція "Україні - всенародного президента", організована "Нашою Україною" для збереження прямих виборів президента, розгортається у регіонах.

Прес-служба блоку Ющенка повідомляє, що у суботу в Сумах з’явилось 5 палаток, в яких збирають підписи за всенародне обрання президента.

За словами народного депутата Тараса Стецьківа, за 15 хвилин у кожній з палаток ставлять підписи від 14 до 20 осіб. Зокрема, палатка, яка знаходиться на вулиці Соборній біля пам’ятника Леніну, за одну годину зібрала понад 50 підписів.

У Тернополі 7 листопада також відкрилася акція "Україні – народного президента!". На відкритті акції нардеп, керівник Тернопільського регіонального штабу "Нашої України" Іван Стойко повідомив, що загалом у місті працюватимуть чотири агітбригади та по одній у кожному з 17 районів.

Аналогічна акція почалася і в Кіровограді. Як повідомив керівник обласного штабу Андрій Ніцой, за вісім годин було зібрано 4 050 підписів. Андрій Ніцой виступив на мітингу комуністів на центральній площі міста Суми і привітав їх з днем 7 листопада. Після мітингу 300 комуністів поставили свої підписи за обрання президента народом.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування