Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тепер Кучма знає, чи дійсно Ющенка хотіли вбити

Вівторок, 2 грудня 2003, 14:51
Служба безпеки України передала президенту Кучмі інформацію щодо можливого замаху на Віктора Ющенка та проведення форумів "Нашої України" у регіонах.

"СБУ виконала доручення президента, як і була повинна, у десятиденний термін, і передала йому результати перевірки", - сказала "Українській правді" прес-секретар СБУ Марина Остапенко.

Як відомо, 28 жовтня Леонід Кучма доручив СБУ і МВС провести перевірку інформації про погрозу життю і здоров'ю Ющенка, яка містилася у його заяві.

24 жовтня лідер "Нашої України" заявив про підготовку на нього замаху. "Є проекти, по яких уже приїздили відповідні кілери і відбувалися відповідні дії, які жартами не назвеш", - сказав Ющенко.

А 22 листопада Кучма доручив СБУ і МВС провести перевірку дотримання законності під час проведення форумів блоку "Наша Україна" у Херсоні, Львові і Донецьку.

Згідно з дорученням глави держави, керівники силових відомств повинні проінформувати про результати перевірки через засоби масової інформації громадськість і Верховну Раду України.

Марина Остапенко уточнила "Українській правді", що інформація, передана Кучмі, стосується як заяви Ющенка про підготовку замаху на нього, так і проведення регіональних форумів "Нашої України".

Щодо змісту перевірки СБУ Остапенко порадила звертатися до прес-служби президента.

Читайте також:

ЮЩЕНКА ХОЧУТЬ УБИТИ

Кучма доручив Смешку й Білоконю вивчити ситуацію з форумами Ющенка

КУЧМА НАКАЗАВ ЗНАЙТИ ПОТЕНЦІЙНИХ КІЛЕРІВ ЮЩЕНКА

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування