Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович каже, що не буде змагатися за владу

Вівторок, 2 грудня 2003, 16:20
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що фактично розпочата виборча кампанія не сприяє економічній стабільності в державі.

"Ми всі бачимо, що відбувається і в парламенті, і в цілому в українській політиці: почалися передвиборні перегони, почалися змагання", - сказав він у вівторок в Анкарі, відповідаючи на питання журналістів.

"Що стосується уряду, то він, дійсно, знаходиться в такій ситуації, коли політичні дії не сприяють економічній стабільності в державі, а створюють різні перешкоди", - додав він.

У цьому зв'язку голова уряду нагадав про те, як ухвалювався державний бюджет на 2004 рік і деякі законопроекти.

"Що стосується мене особисто і Кабінету міністрів у цілому, ми не беремо участі в цих змаганнях: ми не ставимо за мету змагатися за владу, а боремося за поліпшення економічної ситуації, поліпшення життя громадян. Це наш обов'язок - і уряду, і мій особисто", - підкреслив Янукович.

При цьому він додав, що "декому не йметься змагатися за владу".

"Дехто ображається не на дії уряду, а на мої слова, що я щось не те сказав. А нам ображатися ні на кого. Головне, щоб і на нас не ображалися. Ми будемо працювати і робити свою справу, незважаючи ні на що", - сказав він.

Відповідаючи на питання журналістів, Янукович повідомив, що в даний час предметом обговорення на зустрічах з політичними силами, що входять у парламентську більшість, є проведення конституційної реформи.

"Цей переговорчий процес іде. Ми об'єдналися навколо цього процесу, щоб зробити владу дієвою", - підкреслив він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування