Якби Кучма був урядовцем, Червоненко подав би на нього в суд

Вівторок, 2 грудня 2003, 16:52
Член фракції "Наша Україна" Євген Червоненко обурений заявою президента Леоніда Кучми, що в нинішній аграрній кризі винні три останні склади Кабінету міністрів, включаючи уряд Віктора Ющенка.

"Саме за подолання паніки на зерновому ринку глава держави свого часу сам вручав мені державну нагороду. Мені немає за що червоніти, коли йдеться про мою діяльність на чолі Держкомрезерву, і так само немає за що червоніти Віктору Ющенку, коли йдеться про ситуацію в аграрному секторі в 2000-2001 році", – цитує Червоненка прес-служба "Нашої України".

"Схоже, оточення президента знову підставило свого керівника, підсовуючи йому інформацію, яка не відповідає дійсності", - сказав депутат.

"Якби подібні заяви виходили не від президента України, а, скажімо, від урядовців, я б подав позов до суду з вимогою вибачитися за поширення недостовірної інформації", - додав він.

"В свою чергу хочу нагадати Леоніду Кучмі, що він прекрасно знав про всі небезпечні тенденції на ринку зерна у 2000 році, адже уряд і особисто я як голова Держрезерву інформував президента про ситуацію на зерновому ринку і про кроки до її стабілізації", - сказав Червоненко.

Читайте також:

Кучма вважає, що Ющенко согрішив

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування