Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БУШ ВВАЖАЄ ВИБОРИ-2004 "КУЛЬМІНАЦІЄЮ" ІСПИТУ УКРАЇНИ НА ДЕМОКРАТІЮ

П'ятниця, 5 грудня 2003, 09:58
Президент США Джордж Буш вважає, що Сполучені Штати і Україна знаходяться на переломному етапі розвитку двосторонніх відносин.

Про це Буш заявив у Білому домі під час церемонії вручення вірчих грамот послом України Михайлом Резником, повідомяє прес-служба посольства України у Вашингтоні.

Буш наголосив на готовності Вашингтону й "надалі надавати підтримку процесам перетворень в Україні при переході від комунізму до свободи, її зусиллям на шляху до реалізації європейського вибору", ідеться у прес-релізі.

Буш підкреслив, що "у переддень важливих для України випробувань на демократичне покликання, кульмінацією яких стануть президентські вибори в жовтні 2004, США вражені міццю та життєздатністю українського громадянського суспільства, яке є найкращим гарантом свободи та демократії", говориться у повідомленні посольства.

Президент США також високо оцінив рівень двосторонньої співпраці у втіленні євроатлантичного покликання України, насамперед, в контексті наближення України до членства в НАТО.

Він підтвердив, що Сполучені Штати й надалі сприятимуть Україні в якнайшвидшому виконанні умов набуття членства в Світовій організації торгівлі.

На завершення зустрічі Буш висловив готовність й надалі співпрацювати з метою зміцнення відносин між нашими державами та народами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...