Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича запевнили, що він кращий кандидат від більшості

П'ятниця, 5 грудня 2003, 14:12
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович, який очолює Партію регіонів, упевнений, що політичні сили, що створили парламентську коаліцію, зможуть висунути єдиного кандидата на майбутні президентські вибори.

Про це Янукович заявив у п'ятницю в Сімферополі, виступаючи на 4-й конференції кримської регіональної організації Партії регіонів України.

"Я упевнений, що буде (єдиний кандидат)", - заявив прем'єр, відповідаючи на питання однопартійців.

У ході виступу на конференції представники керівництва регіональної організації партії висловили думку, що у випадку пропозиції Партією регіонів своєму лідерові стати кандидатом у президенти він "не може відмовитися". "Немає більш гідної кандидатури, ніж Ви", - підкреслив один з виступаючих.

Відповідаючи на питання про вибори на пропорційній основі, прем'єр повідомив, що в даний час "навіть мажоритарники" схиляються до можливості проведення виборів по партійних списках.

За його словами, у даний час розробляється законопроект, що буде оптимальним варіантом. "Це питання для нас життєво важливе, і ми зацікавлені в тім, щоб цей законопроект максимально враховував нашу позицію", - підкреслив він.

Разом з тим Янукович відзначив, що Партія регіонів України буде виконувати той закон про вибори, що буде підтриманий блоком партій, що входять у парламентську коаліцію, і ухвалений Верховною Радою.

Говорячи про задачі партії, він відзначив, що вона повинна стати партією європейського зразка, "яка б представляла інтереси України в Європі і світі". "Вона повинна мати могутню програму, внутрішню політику і зовнішній вектор", - сказав Янукович.

Він пояснив, що внутрішня політика партії повинна ґрунтуватися на забезпеченні поліпшення добробуту громадян. "Наші пріоритети - ті, котрі підтримує більшість українського народу", - відзначив прем'єр.

"Прийшов час, коли ми можемо прийти і заявити, що ми готові нести відповідальність за поставлені задачі", - заявив лідер Партії регіонів.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування