Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма розказав Литвину, як приймати закони

П'ятниця, 5 грудня 2003, 17:51
Президент України Леонід Кучма у п’ятницю провів робочу зустріч із головою Верховної Ради України Володимиром Литвином. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Під час зустрічі було обговорено питання ухвалення парламентом першочергових законодавчих актів. У ході бесіди Литвин також поінформував Кучму про результати візиту до Індії.

Окрім цього, Кучма зустрівся із першим заступником міністра палива та енергетики України – головою правління НАК "Нафтогаз України" Юрієм Бойком.

У ході бесіди Юрій Бойко повідомив главу держави про результати своєї поїздки до Туркменістану та поінформував Кучму про хід підготовки до укладення довгострокового контракту з постачання туркменського газу до України, а також про розрахунки української сторони за поставлений Туркменістаном газ.

При цьому Бойко відзначив, що всі види заборгованості Україною повністю погашено згідно з графіком, затвердженим туркменською стороною.

Президент також зустрівся з головою Верховного Суду Василем Маляренком.

У ході бесіди було обговорено питання бюджетних асигнувань до судової системи в наступному році, подальшої реалізації судової реформи, зокрема створення апеляційного суду, вищого адміністративного суду, а також питання щодо створення процесуального кодексу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування