ЯНУКОВИЧ РОЗПОВІВ, ЗА ЩО ЗВІЛЬНИЛИ ГАЙДУКА

Субота, 6 грудня 2003, 14:12
Звільнення з посади віце-прем'єра України Віталія Гайдука пов'язане з тим, що в паливно-енергетичному комплексі країни "нагромадилося багато проблем, що вирішуються не так оперативно і послідовно, як того вимагає час", заявляє прем'єр Віктор Янукович.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар глави уряду Тарас Аврахов, за словами Януковича, "перед урядовим блоком, що відповідає за роботу промисловості і паливно-енергетичного комплексу, стоять відповідальні задачі".

"Саме в цій сфері і, особливо, у ПЕК, сьогодні нагромадилося багато проблем, що вирішуються не так оперативно і послідовно, як того вимагає час. Нинішній стан справ викликає заклопотаність і в уряді, і в президента країни", - передав слова прем'єра прес-секретар.

"Уряд, як єдина команда, повинен злагоджено і цілеспрямовано працювати над реалізацією тих задач і програм, з яких ухвалено рішення. Це стосується і важливих міжнародних контрактів і проектів. Час вимагає виваженості від уряду в кожнім кроці, і останнє кадрове рішення по віце-прем'єру Гайдуку обумовлено принциповою позицією в цьому питанні президента України Леоніда Кучми", - відзначив Янукович.

Аврахов підкреслив, що висловлення в пресі про те, що поставлено "крапку в питанні створення газотранспортного міжнародного консорціуму", є точкою зору окремих експертів, а не рішенням уряду.

Читайте також:

КУЧМА ЗВІЛЬНИВ ГАЙДУКА

ГАЙДУК ЗАЯВИВ ПРО ПРОВАЛ КОНСОРЦІУМУ, А РОСІЯ І ЯНУКОВИЧ НЕ ПОВІРИЛИ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News