Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єдиного кандидата від "трійки" опозиції назвуть на форумі "Нашої України"?

Субота, 6 грудня 2003, 15:59
Юрій Костенко прогнозує участь Мороза і Тимошенко у демократичному форумі "Нашої України" у січні-лютому 2004 р, де ці сили можуть назвати ім'я єдиного кандидата в президенти.

Про це він повідомив 5 грудня, під час зустрічі з громадськістю Черкас. Зустріч відбулася в рамках Днів УНП в області, які тривають 5-7 грудня.

Він відзначив, що уже "проведено багато раундів переговорів різного рівня, наша робота наближається до завершення, і сьогоднішній стан переговорного процесу свідчить про те, що найближчим часом його буде завершено", повідомляє прес-служба УНП.

Костенко висловив переконання, що "СПУ та БЮТ наприкінці січня – на початку лютого 2004 року візьмуть участь у демократичному форумі, який фактично узгодить програму та висуне єдиного кандидата від коаліції в президенти України на вибори 2004 р. від демократичних сил".

"Із комуністами ми не підемо разом на вибори бо не маємо спільної стратегічної мети, і саме тому я був категорично проти побудови в 2002 році спільних планів з КПУ на далеку перспективу. Зрозуміло, що вони підуть на вибори самостійно. Однак ми можемо співпрацювати в тому, щоб вибори були проведені демократично", - зазначив Юрій Костенко під час зустрічі з громадськістю Черкас.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування