СДПУ(О) ще не вирішила, ким замінить Гайдука

Понеділок, 8 грудня 2003, 10:25
Фракція СДПУ(О) у Верховній Раді поки не обговорювала можливу кандидатуру на посаду віце-прем'єра з паливно-енергетичного комплексу замість звільненого минулої п'ятниці Віталія Гайдука.

Про це повідомив член фракції Нестор Шуфрич, коментуючи в понеділок на прохання журналістів відставку Гайдука, призначеного на посаду віце-прем'єра за квотою СДПУ(О), повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Гайдук - професіонал високого класу, але я думаю, що він не врахував деякі політичні аспекти своєї посади", - сказав Шуфрич, додавши, що в коментарі прем'єр-міністра Віктора Януковича стосовно командного принципу виконання ухвалених уже рішень сказано багато.

Відповідаючи на питання, чи будуть дотримані квоти при призначенні нового віце-прем'єра, депутат підкреслив, що фракція не уявляє собі ситуацію, коли буде зігнорована їхня квота на цю посаду.

Шуфрич нагадав, що при формуванні Кабінету міністрів кожна фракція одержала відповідну квоту, згідно з якою висувала свої кандидатури на посади в уряді.

Депутат також нагадав, що після відставки міністра екології Василя Шевчука на цю посаду був призначений Сергій Поляков, який пройшов за квотою Народно-демократичної партії.


Читайте також:

ГАЙДУК ЗАЯВИВ ПРО ПРОВАЛ КОНСОРЦІУМУ, А РОСІЯ І ЯНУКОВИЧ НЕ ПОВІРИЛИ

КУЧМА ЗВІЛЬНИВ ГАЙДУКА

ЯНУКОВИЧ РОЗПОВІВ, ЗА ЩО ЗВІЛЬНИЛИ ГАЙДУКА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування