Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма втретє намагається відправити миротворців до Ліберії

Понеділок, 8 грудня 2003, 11:14
Президент України Леонід Кучма звернувся до парламенту з проханням повторно розглянути питання про направлення українських миротворців до Ліберії.

Відповідний лист Кучми зачитав у понеділок під час погоджувальної ради керівників депутатських фракцій і груп у керівництва парламенту голова Верховної Ради Володимир Литвин.

У листі президент, зокрема, відзначає, що українські миротворці не будуть брати участь у воєнних діях у Ліберії, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У порядок денний нинішнього пленарного тижня внесено близько 100 законопроектів, з яких 3 визначені президентом як невідкладні і 6 визначені урядом як першочергові, повідомив Литвин, додавши, що в порядок денний додатково пропонується включити 64 законопроекти.

Литвин нагадав, що в понеділок у парламенті пройдуть парламентські слухання про державну політику в сфері повернення і компенсації знецінених заощаджень громадян, а в середу - парламентські слухання про стратегії розвитку телерадіоінформаційного простору України.

Крім того, у вівторок в парламенті відбуватиметься День уряду про стан забезпечення в Україні встановлених законодавством соціальних, економічних, правових і конституційних гарантій у сфері соціального захисту ветеранів праці.

У цей же день, як очікується, парламент заслухає звіт міністра палива й енергетики Сергія Єрмілова про стан розрахунків між підприємствами вугільної промисловості і теплоелектростанціями й оптовим ринком електроенергії за результатами роботи ПЕК у першому півріччі 2003 року і реалізації плану з реорганізації вугільної промисловості.

У середу парламент, зокрема, розгляне два альтернативних проекти Трудового кодексу, а в четвер у Верховній Раді пройде голосування з питання про призначення голови Рахункової палати України. За словами Литвина, це голосування пропонується провести в цей день о 12.00.

Як повідомлялося, парламент уже двічі голосував проти направлення до Ліберії українських миротворців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування