"Собор" виганятиме "повій" з Конституційного суду "на панель"

Четвер, 8 січня 2004, 13:45
9 січня активісти Української республіканської партії "Собор" пікетуватимуть Конституційний суд України, протестуючи проти дозволу Леоніду Кучмі втретє балотуватися на виборах президента.

"Всі ми хочемо жити краще. Наші надії на звільнення від корупції, сваволі й злиднів пов’язані з всенародними виборами президента в жовтні 2004 року. Ми віримо, що український народ нарешті змусить цей прогнилий режим піти", – говориться в заяві партії, поширеній прес-службою.

Однак, як зазначається в повідомленні, "Кучма і його оточення шалено чіпляються за свою владу. Сьогодні вони хочуть забрати в нас наше останнє право – обирати. Для цього вони використали безпринципність Конституційного суду – органу, який має стояти на сторожі Конституції".

В заяві "Собору" наголошується, що "призначені, куплені, або залякані Кучмою конституційні судді спершу дозволили проводити вибори президента не всенародно, а в парламенті, а потім усупереч закону й здоровому глузду вирішили, що Кучма може балотуватися ще й на третій термін!"

"Нас триматимуть за бидло доти, доки ми дозволятимемо з собою так поводитися. Тому Українська республіканська партія "Собор" організовує 9 січня о 15 годині пікетування Конституційного суду, щоб сказати: "Політичним повіям – місце на панелі, а не в Конституційному суді!" – говориться в заяві партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування