Ставленик Кучми і Медведчука позвільняв заступників Петьовки

Четвер, 8 січня 2004, 14:46
Виконувач обов’язків міського голови Мукачевого Мирослав Опачко звільнив низку заступників мера міста, повідомляє прес-служба Мукачівського міського голови.

Зокрема, було звільнено першого заступника мера Золтана Лендєла, заступників голови Віталія Бандусяка та Ольгу Ціцак, керуючого справами міськвиконкому Анатолія Кулібабу.

Також звільнено начальника фінуправління міськвиконкому Івана Білащинця. "Натомість на їх місце призначено соціал-демократів об'єднаних, котрі були довіреними особами кандидата на посаду міського голови Мукачевого на червневих виборах минулого року Ернеста Нусера", – говориться в повідомленні.

В той же час, зазначається в повідомленні, ніхто із звільнених заступників міського голови Мукачевого Василя Петьовки досі не отримав офіційні розпорядження про їх звільнення з займаних посад.

Як заявив перший заступник міського голови Золтан Лендєл, у четвер зранку його робоче місце зайняв головний лікар обласної дитячої лікарні Юрій Кохан. При цьому останній не надав жодних документів, які б стосувалися звільнення з посади Золтана Лендєла.

Немає таких документів і в організаційному та загальному відділі міськвиконкому. Тому перший заступник міського голови Золтан Лендєл письмово звернувся до Опачка з вимогою надати офіційні документи щодо його звільнення із займаної посади.

Натомість, говориться в повідомленні, нове керівництво дало вказівку працівникам міліції не пропускати в приміщення міської ради жодного заступника міського голови Петьовки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...