Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НА МІНІСТРА ЕКОНОМІКИ "ТРУДОВИКИ" ВНОСЯТЬ МИКОЛУ ДЕРКАЧА

П'ятниця, 9 січня 2004, 11:05
Фракція партій промисловців і підприємців і "Трудової України" рекомендуватиме на посаду міністра економіки і з питань європейської інтеграції Миколу Деркача.

Про це "Українській правді" повідомили у прес-службі голови фракції.

За словами лідера парламентської фракції "ПППУ-Трудова Україна" Ігоря Шарова, вони мають намір рекомендувати прем'єру порушити перед президентом Кучмою питання про призначення Деркача міністром економіки.

У даний час Микола Деркач обіймає посаду посла України в Литві.

На думку фракції, Деркач має "відповідну спеціальну підготовку, достатній практичний досвід управлінської діяльності в органах виконавчої влади і місцевого самоврядування і хороші організаторські здібності".

Микола Деркач закінчив економічний факультет Дніпропетровського металургійного інституту. До призначення послом працював першим заступником глави Дніпропетровської обласної держадміністрації, а ще раніше – її главою.

Посада міністра економіки є квотою фракції ПППУ-"ТУ" у коаліційному уряді Януковича.

Як повідомлялося, 3 січня міністр економіки і з питань європейської інтеграції Валерій Хорошковский подав заяву про відставку.

Серед причин, що послужили приводом для добровільної відставки, він назвав "заблокованість діяльності Міністерства економіки", що "унеможливило виконання Міністерством власних функцій і здійснення політики, спрямованої на вільний розвиток ринків і підвищення конкурентноздатності вітчизняної економіки".

Читайте також:

Хорошковський – відхід свідомого політика чи просто піар-хід?

"Кіндер-сюрпиз" Хорошковський – це передвиборна технологія "сім'ї"

Янукович: Хорошковського замінить економіст і фінансист, що має міжнародний досвід




Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...