Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) скаржиться, що через "Нашу Україну" ламають її офіси

Понеділок, 2 лютого 2004, 10:17
29-го січня 2004 року невідомі вчинили напад на партійний офіс Трускавецької міської організації Соціал-демократичної партії України (об’єднаної).

Як говориться в заяві партії, в офісі було розбито вікна, облито внутрішні приміщення фарбою, пошкоджено майно партійної організації.

Це вже другий випадок нападу на офіс Трускавецького міському СДПУ(О) за останній місяць, зазначається в заяві.

Партія розцінює цю ситуацію як "чергове зведення політичних рахунків напередодні президентської кампанії".

В повідомленні зазначається, що нападу на Трускавецький офіс передували розгром, вчинений у редакції газети "Молода Галичина" - видання, що "об’єктивно змальовує справжнє обличчя львівських захисників демократії", пограбування громадської приймальні Львівського обкому СДПУ(О) та народного депутата Шурми, "численні випади та необґрунтовані" звинувачення на адресу СДПУ(О) у регіональних ЗМІ з боку чільних представників "Нашої України".

"СДПУ(О) розцінює напад на офіс Трускавецької міської організації як продовження акцій дискредитації партії на Львівщині з боку правих політичних сил. Провокаційні заяви депутатів Львівської обласної ради Сендака, Парубія, Ваврина, народних депутатів України Кендзьора, Тягнибока та інших спонукають деяких неврівноважених осіб вдаватися до незаконних дій", - говориться в повідомленні.

СДПУ(О) наголошує, що це вже 9 випадок нападу на Львівщині, що є проявом "галицького екстремізму".

У зв’язку з цими подіями СДПУ(О) вважає, що "спроби посилення політичної напруги, вчинення незаконних дій стають візитною карткою деяких правих політиків, які провокують тим самим політичну кризу в суспільстві".

"Тобто, міжнародно декларований "нашистами" захист демократії практично ігнорується у регіоні, що проголошений "українським П’ємонтом", і видається за взірець толерантності", - зазначено в заяві.

"Ми заявляємо, що ніякі недолугі спроби перешкодити розповсюдженню ідей соціал-демократії в Україні не зупинять послідовного поступу нашої партії, реалізації на теренах нашої держави її визначальних принципів - Свободи, Справедливості, Солідарності", - говориться в заяві СДПУ(О).


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування