Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашоукраїнців" побили на окрузі Васильєва

Вівторок, 3 лютого 2004, 18:26
1 лютого стався бандитський напад на народного депутата Верховної Ради України 3-го скликання Володимира Власова, помічника народного депутата Марію Олійник, а також активіста "Нашої України" Людмилу Кондракову.

В місті Курахово, яке входить до 61 виборчого округу, представники блоку "Наша Україна" поширювали звернення Віктора Ющенка із роз’ясненням позиції щодо голосування по проекту конституційної реформи, яке відбулося 24 грудня у Верховній Раді, повідомляє прес-служба "Нашої України".

До активістів під’їхав автомобіль "Жигулі" бежевого кольору, з якого вийшли троє "бритоголових" чоловіків. Не пред’явивши жодних документів, застосовуючи грубу фізичну силу, невідомі вирвали з рук активістів "Нашої України" літературу. Було відібрано 1000 листівок та 500 екземплярів бюлетеня Громадської приймальні Віктора Ющенка.

За фактом нападу Марія Олійник подала заяву на ім’я генерального прокурора України із проханням вжити належних заходів. Вона звернула увагу на те, що нинішній генпрокурор Геннадій Васильєв сам балотувався по 61 округу. Володимир Власов звернувся в прокуратуру із заявою про інцидент.

Вибори в 61 окрузі призначено на 8 березня 2004 року. В цьому окрузі балотується брат генпрокурора Васильєва Олександр, а також ще 39 осіб. Блок "Наша Україна" оголосив про підтримку на виборах до парламенту в цьому окрузі редактора газети "Остров" Євгена Талишева.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування