Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через Кучму Литвин не поїде до Німеччини

Середа, 4 лютого 2004, 09:44
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин відклав на невизначений час свій робочий візит до Німеччини, який планувався на 10 лютого.

На запитання "Німецької хвилі", чи не пов‘язано це із конституційною реформою, голова парламенту відповів: "Справа в тім, що там передбачається візит президента України. І змагання влаштовувати, хто швидше добіжить до цієї великої й поважної європейської країни – немає, очевидно, потреби. Ми знайдемо кращий час. А виступити в Баварському університеті, я думаю, якщо інтерес у них не відпаде, я завжди встигну".

Як пояснили в управлінні справами парламенту, це зроблено з огляду на очікувану поїздку до Німеччини президента України Леоніда Кучми. Календар закордонних візитів спікера несподівано відкоригували у вівторок.

Очікується, що президент України Леонід Кучма 20 лютого відвідає Берлін, де візьме участь в українсько-німецьких політичних консультаціях. Литвин мав їхати на 10 днів раніше.

У прес-службі бундестагу "Німецькій хвилі" повідомили, що його візит перенесено на прохання української сторони у зв‘язку з "внутрішньополітичною ситуацією".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування