Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" хоче повернути Омельченка, а батько підтримує рішення сина

Середа, 4 лютого 2004, 23:00
Той факт, що народні депутати України Олександр Омельченко та Юрій Артеменко не вийшли зі складу фракції "Наша Україна" Верховної Ради України, а призупинили членство в ній, свідчить, що їхні рішення не мають ідеологічного чи політичного підґрунтя.

Так прокоментувала призупинення членства Олександра Омельченка та Юрія Артеменка в "Нашій Україні" прес-секретар лідера блоку Віктора Ющенка Ірина Геращенко.

"Скоріше, ці кроки можна пояснити питаннями особистих стосунків. На жаль, в українській політиці трапляються випадки, коли емоції перемагають над раціо", - сказала вона.

"Розглядаючи дану проблему, потрібно зважати на те, що в "Нашій Україні" представлено широкий спектр політичних сил. На засіданнях фракції інколи відбуваються запеклі дискусії, але в результаті представники блоку намагаються вислухати всі думки, врахувати позиції всіх сторін", - зазначила Геращенко.

Скоріше за все, рішення депутатів Олександра Омельченка та Юрія Артеменка стане темою найближчих засідань фракції, де буде озвучено позицію всіх сторін, додала прес-секретар Ющенка.

Вона висловила сподівання, що в даному конфлікті буде знайдено порозуміння, після чого народні депутати відкличуть заяви про призупинення членства у фракції блоку Віктора Ющенка, повідомляє прес-служба Нашої України.

У четвер делегація "Нашої України" на чолі з Віктором Ющенком перебуває у Брюсселі, де відбувається XVI конгрес Європейської народної партії.

Як повідомлялося, народні депутати України Олександр Омельченко та Юрій Артеменко з 5 лютого поточного року призупинили членство у фракції "Наша Україна".

В той же час, як повідомляє УНІАН, мер Києва Омельченко заявив, що схвалює вчинок свого сина, який прийняв рішення вийти зі складу фракції „Наша Україна” через вступ до неї народного депутата Леоніда Черновецького.

За словами Омельченка, він дає таку оцінку Омельченку-молодшому "не як оцінку сина батьком", а оцінює вчинок "молодого депутата" і думає, що і у "майбутнього молодого політика" моральні і життєві погляди та принципи є "зовсім різними" з поглядами депутата Черновецького.

Читайте також:

Син Омельченка і Артеменко пішли з фракції Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування