Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пішла в народ. Її зустріли лозунгом "Юля - наш президент"

Понеділок, 9 лютого 2004, 19:10
8 лютого Юлія Тимошенко в рамках поїздки на Західну Україну взяла участь у віче на центральному майдані Тернополя

Тимошенко у своєму виступі підкреслила, що "під ширмою так званої конституційної реформи діюча влада здійснює послідовний наступ на демократію, головна мета якого — законсервувати нинішнє кримінально-кланове державне управління в Україні".

"Багато людей не розуміють про що йдеться, яка реформа, чому стільки галасу. Однак, ми повинні довести до відома всіх, що сьогодні відбувається тотальний обман", - додала Тимошенко.

"Влада крок за кроком, не гребуючи жодними методами, використовуючи найбрутальніші засоби, вбиваючи клин між опозиційними силами, реалізує сценарій позбавлення України демократичної перспективи", - заявила Тимошенко.

За її словами, не маючи сьогодні легітимних шляхів для перемоги на президентських виборах, владна команда пішла на процедурні та законодавчі порушення, що може стати підставою для судового скасування реформи навіть у післявиборчий період.

Позбавлення з 2004 року президента України повноважень, необхідних для ефективного виконання своїх обов‘язків, Тимошенко назвала "підступною аферою".

"Народу повернули право обирати президента, але якого – іграшкового, позбавленого можливостей здійснювати свою політику в країні. Реальні важелі впливу переходять до прем‘єра, який призначатиметься заляканою, залежною і шантажованою парламентською більшістю. Немає сумніву у тому, що перед цією більшістю може бути поставлено завдання обрати прем‘єром Кучму".

Лідер партії "Батьківщина" наголосила, що голосування за конституційну реформу фракції СПУ не повинно позбавляти нікого здорової логіки і розуміння необхідності об‘єднання зусиль опозиційної "трійки" напередодні президентських виборів.

У планах Тимошенко підписання політичної угоди між опозиційними силами щодо спільних дій та виведення України з політичної кризи. Виступ лідера БЮТ учасники зустрічі вітали оплесками.

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини", на зустріч з Тимошенко прийшло 20 тисяч мешканців обласного центру. Учасники мітингу тримали плакати "Юля – наш Президент", "Ми з тобою, Юля", "Підтримуємо боротьбу проти корумпованої влади".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування