Литвин захищатиме опозиціонерів від наміру Васильєва їх арештувати

Понеділок, 1 березня 2004, 14:09
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин обіцяє захищати народних депутатів Олександра Турчинова і Степана Хмару від подання Генпрокуратури про притягнення їх до кримінальної відповідальності.

"Хоча є люди, яким би я не хотів подати руки, але я захищатиму народних депутатів. Бо депутати – це представники народу. Вони не подобаються – але таке суспільство", – сказав Литвин на прес-конференції у Києві.

Литвин сказав, що звернувся до Хмари і Турчинова з тим, щоб вони дали пояснення до регламентного комітету щодо тих пунктів, за якими їх хоче притягнути до відповідальності Генпрокуратура.

Як відомо, генпрокурор Васильєв звернувся до парламенту з поданням на Турчинова і Хмару через їх поведінку у слідчих ізоляторах, коли вони домагалися звільнення за рішенням суду соратників Юлії Тимошенко з корпорації "ЄЕСУ".

За інформацією "Української правди", Генпрокуратура домагається не тільки надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Хмари і Турчинова, але також їх затримання та взяття під варту.

Про це, зокрема, ідеться у листі генпрокурора Васильєва на ім'я Литвина.

"Українська правда"

Читайте також:

Васильєв направив подання на Турчинова і Хмару?

Литвин підтвердив, що Васильєв пішов дорогою Піскуна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...