Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генсек ОБСЄ підтверджує, що вони приїдуть на вибори 2004 всерйоз і надовго

Вівторок, 2 березня 2004, 17:26
Генеральний секретар ОБСЄ Ян Кубіш підтверджує намір цієї міжнародної організації направити своїх спостерігачів для "довгострокового спостереження" за ходом президентської передвиборної кампанії в Україні.

"Я можу підтвердити, що спостереження буде довгостроковим. Буде цілий ряд спостерігачів, що будуть працювати в країні протягом не тільки декількох днів або одного дня виборів, а, я б сказав, тижні і місяці", – сказав Кубіш в інтерв'ю журналістам у вівторок у Києві.

За його словами, спостерігачів від ОБСЄ "буде достатня кількість для того, щоб вони могли давати потім уже гарну оцінку по підготовці до виборів". "Належна кількість спостерігачів" буде, відзначив він, і на самих виборах, що "будуть спостерігати за їхнім ходом, за підрахунком голосів".

Відповідаючи на питання журналістів про можливі терміни приїзду спостерігачів від ОБСЄ, Кубіш припустив, що вони приїдуть "незабаром, до початку виборів".

Питання про кількість спостерігачів на виборах президента України, за словами Кубіша, "буде вирішувати конкретний інститут, що займається цим питанням у рамках ОБСЄ – це бюро демократичних інститутів і прав людини, що працює у Варшаві".

Інтерфакс-Україна*http://www.interfax.kiev.ua}

Читайте також:

Кучма пообіцяв допомогу ОБСЄ, але на вибори не запросив


ОБСЄ чекає не дочекається запрошення, щоб стежити за виборами в Україні



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування