Омельченко ослухався Кучму і підніме ціни

Середа, 3 березня 2004, 12:05
Вартість проїзду в міському транспорті в Києві після підвищення швидше за все складе 80 коп. на усі види транспорту, у тому числі метро, повідомив київський міський голова Олександр Омельченко.

Коментуючи в середу в інтерв'ю журналістам заяву журналістів про недоцільність підвищення тарифів на квартплату і проїзд у транспорті, Омельченко відзначив, що "до Харківської області це має пряме відношення, і побажання президента є доречним", повідомляє Інтерфакс-Україна


"Що стосується Києва, то тарифи на комунальні послуги за всі роки найнижчі, а тарифи на транспорт не переглядалися п'ятий рік", – сказав мер.

"Президент чітко визначив, де є відповідальність державних органів, а де – органів місцевого самоврядування, і саме тарифи на міський транспорт, а він є комунальною власністю міста, відносяться дійсно до обов'язків і відповідальності органів місцевого самоврядування", – заявив він.

Омельченко підкреслив, що розрахунки по підвищенню тарифів, що вже завершуються, "будуть обґрунтовані, буде врахована собівартість проїзду, і збережені всі пільгові категорії".

"Київська міська влада максимально наблизиться до реальних тарифів, які можуть бути, на думку фінансистів, і, напевно, воно збігатиметься з моїм, на рівні не одна гривня, а 80 коп.", – підкреслив мер.

Раніше Омельченко говорив, що тарифи на проїзд у столичному транспорті планується підвищити з 14 березня в метро до 1 грн., наземному транспорті – до 75 коп.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування