В день візиту Кучми з ефіру зняли "нецікаву програму"

Середа, 3 березня 2004, 13:49
У вівторок в день візиту Кучми до Харкова на "7 каналі" цього міста було знято з ефіру програму "Комендантська година", що виходить щотижня по вівторках о 19:30.

Про це розповів ведучій програми "Комендантська година" і продюсер студії "Борея" Сергій Потімков, повідомляє "Телекритика".

За його словами, керівництво "7 каналу" і раніше забороняло деякі гострі сюжети, а вчора зняло з ефіру всю програму, мотивуючи це тим, що глядачам "буде нецікаво".

Потімков пов`язує цей інцидент з приїздом до Харкова Леоніда Кучми, проте його дивує, що вказівкою керівництва з ефіру "без докорів сумління" було знято всю програму.

"Ми найбільш гостра програма в Харкові, та й в Україні, - розповідає Сергій Потімков. - Нам взагалі не дуже пояснювали причини, ми підготували сюжет про приїзд Кучми, матеріали з оцінками діяльності мера, розповідь про колишнього мера..."

На запитання, якою буде подальша доля програми, Потімков відповів: "Наступну програму ми поки що не готуємо, оскільки немає гарантії того, що її знову не знімуть з ефіру".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News