РИБКІН ВНОЧІ ПРИЛЕТІВ ДО КИЄВА

Четвер, 4 березня 2004, 09:53
Кандидат у президенти Росії Іван Рибкін знову прибув до Києва. Про це повідомили "Українській правді" у прес-службі блоку "Наша Україна".

Там відзначили, що в аеропорті "Бориспіль" Рибкіна зустрічав помічник народного депутата Давида Жванії Ігор Керезь. Самому Жванії також було відомо про прибуття російського політика.

У той же час у "Нашій Україні" відзначили, що ніхто з членів фракції Рибкіна не зустрічав.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на ряд ЗМІ, Рибкін прибув до Києва у 2:40 з Лондона.

Разом з Рибкіним у Київ приїхала керівник його передвиборного штабу Ксенія Пономарева. У четвер у Києві Рибкін має намір дати прес-конференцію.

Як повідомлялося, на початку лютого представники передвиборного штабу Рибкіна заявили про його загадкове зникнення. Через кілька днів з'ясувалося, що Рибкін був у Києві з 5 по 10 лютого.

Прилетівши в Москву, кандидат у президенти пояснив свою відсутність бажанням відпочити. Однак пізніше, уже знаходячись у Лондоні, Рибкін пояснив свою поїздку в Київ тим, що йому обіцяли влаштувати зустріч з лідером чеченських сепаратистів Асланом Масхадовим.

За заявою кандидата в президенти, у столиці України його накачали наркотиками, і він кілька днів знаходився в безпам'ятстві.

Служба безпеки України провела розслідування обставин перебування в Києві Рибкіна і порушила кримінальну справу по ст. 146 Кримінального кодексу України ("незаконне позбавлення волі або викрадення людини").

У рамках справи були допитані Ігор Керезь і Сергій Безсмертний. Депутати Давид Жванія і Роман Безсмертний, за словами генпрокурора Геннадія Васильєва, відмовилися прибути на допит.

Читайте також:

РИБКІН ПРИЇЖДЖАВ У КИЇВ ЗУСТРІТИСЯ НЕ З МАСХАДОВИМ, А З КУЧМОЮ?

Рибкіна в Києві не тримали силою, але Васильєв все одно хоче поговорити зі Жванією

"Нашоукраїнець" Жванія проігнорував СБУ, яка розслідує викрадення Рибкіна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News