Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибкін приїхав у Києв подякувати людям Жванії, які влаштували його перший візит

Четвер, 4 березня 2004, 14:09
Кандидат у президенти Росії Іван Рибкін заявляє, що приїхав до Києва висловити подяку бізнесмену Сергію Керезю за організацію минулого візиту до України.

Про це він заявив на прес-конференції у четвер у Києві.

"Я з обуренням дізнався, що були затримані люди", – сказав Рибкін. Як відомо, генпрокуратурою в рамках розслідування справи про "викрадення кандидата в президенти Росії в Києві" затримувалися підприємці Ігор Керезь і Сергій Безсмертний.

Керезь є помічником депутата Давида Жванії ("Наша Украина"). Рибкін сказав, що зустрічався у Києві і з самим Жванією.

Водночас Рибкін заявив, що залишає в силі свої заяви в Лондоні. Як відомо, там він повідомив, що приїхав у Київ після того, як йому запропонували зустрітися з лідером чеченців Асланом Масхадовим, однак був напоєний наркотичними речовинами, через що декілька днів був у непритомному стані.

На прес-конференції у Києві Рибкін сказав, що мети свого попереднього візиту не досяг. Як зазначила присутня на прес-конференції керівник штабу Рибкіна Ксенія Пономарьова, за підсумками експертизи слідів наркотичних речовин у його організмі після перебування в Києві виявлено не було.

Рибкін також підкреслив, що його другий візит у Київ є офіційним, і він заздалегідь повідомив про нього президента України Леоніда Кучму. "Я прибув офіційно, завчасно попередивши про це господарів – президента Кучму і посла Віктора Чорномирдіна", – сказав він.

При цьому кандидат у президенти Росії заявив, що розцінив як порушення законодавства прослуховування і публікацію його телефонних розмов.

"Українська правда"

Читайте також:

РИБКІН УНОЧІ ПРИЛЕТІВ У КИЇВ

РИБКІН ПРИЇЖДЖАВ У КИЇВ ЗУСТРІТИСЯ НЕ З МАСХАДОВИМ, А З КУЧМОЮ?

Рибкіна в Києві не тримали силою, але Васильєв усе одно хоче поговорити з Жванією

"Нашоукраїнець" Жванія проігнорував СБУ, що розслідує викрадення Рибкіна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...