ІВАН РИБКІН ВІДМОВИВСЯ ВІД УЧАСТІ В ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРАХ

П'ятниця, 5 березня 2004, 13:03
Кандидат в президенти Росії Іван Рибкін заявив про відмову брати участь у виборах.

"Я знімаю свою кандидатуру", – сказав Рибкін на прес-конференції в Москві в п'ятницю.

Своє рішення про вихід з виборчої кампанії Рибкін пояснив передбачуваністю підсумків виборів. "Не хочу бігти, як заєць, перед президентським кортежем", – сказав Рибкін.

Він відзначив, що прийняв самостійне рішення без консультацій з Борисом Березовським, що фінансує його виборчу кампанію.

"Рішення я прийняв самостійно. Це не значить, що я відмовляюся від Бориса Березовського – цього ніколи не станеться", – сказав Рибкін.

Політик, якого в лютому протягом п'яти днів не могли розшукати дружина, ЗМІ і навіть спецслужби, сказав у п'ятницю, що має намір почати серію ділових поїздок по Росії, щоб донести до росіян свої політичні погляди.

"Я поїду по Росії... Це будуть стародавні російські міста, не багатомільйонники", – сказав Рибкін, не конкретизувавши маршрут.

У той же час у Центвиборчком РФ заява про зняття Іваном Рибкіним своєї кандидатури на виборах президента поки не надходила.

"Про будь-які документи, що надійшли від Рибкіна, нам невідомо", – повідомили в прес-службі ЦВК РФ.

Після зняття кандидатури Рибкіним у списку кандидатів у президенти Росії залишаються шість осіб – Сергій Глазьєв, Володимир Малишкін, Сергій Миронов, Володимир Путин, Ірина Хакамада і Микола Харитонов.

РІА "Новини"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News