Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмі продемонстрували золотий автомобіль і покатали по Східній Венеції

Вівторок, 9 березня 2004, 09:31
Президент України Леонід Кучма завершив державний візит до Султанату Брунею Даруссаламу і відбув з триденним офіційним візитом до Королівства Таїланд.

Як повідомляє прес-служба президента, 9 березня Кучма провів прощальну бесіду з Султаном Брунею Даруссаламу Хаджі Хассанал Болкіяхом.

Сторони, підбиваючи підсумки візиту, залишилися задоволені його результатами та наміченими перспективами на майбутню співпрацю.

9 березня Кучма, перебуваючи з державним візитом у Брунеї, відвідав Музей королівських регалій та розписався у Книзі почесних відвідувачів.

Експозиція музею, розташована у чотирьох великих залах, включає колекцію церемоніальних регалій Султана, у тому числі королівську карету; золоту та срібну церемоніальну зброю; корону, інкрустовану коштовним камінням та копію трону, на якому сидить Його Величність під час проведення офіційних церемоній.

В інших приміщеннях відвідувачам демонструють державний лімузин, багато прикрашену королівську барку, золотий автомобіль, у якому Султан їхав на церемонію коронації. За допомогою манекенів, що рухаються під відповідне музичне супроводження, відтворена сама церемонія коронації.

Увазі відвідувачів представлена виставка розкішного вбрання дружин султана, а також подарунків від усіх монархів та більшості правителів планети, отриманих султаном у день коронації.

9 березня Кучма також здійснив прогулянку річкою Бруней та оглянув Кампонг-Айер (Селище на воді), яке іноді називають Східною Венецією.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування