Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комітет нацбезпеки радить не перевіряти заяви генерала Кравченка

Вівторок, 9 березня 2004, 19:45
Голова комітету з питань нацбезпеки та оборони Георгій Крючков вніс у вівторок проект постанови про відхилення пропозиції щодо створення слідчої комісії стосовно заяв генерала Кравченка.

Згідно з цим проектом, Крючков пропонує відмовитися від утворення Тимчасової слідчої комісії ВР України для перевірки інформації про порушення посадовими особами органів державної влади Конституції України та Закону України "Про розвідувальні органи України".

Маються на увазі порушення, про які заявив під час виступу в берлінській студії радіостанції "Німецької хвилі" генерал зовнішньої розвідки України, радник українського посольства в Німеччині Валерій Кравченко.

У коментарі "Українській правді" Крючков сказав, що минулого тижня очолюваний ним комітет розглянув заяви Кравченка. Більшістю голосів комітет відхилив пропозицію про створення слідчої комісії.

Нагадаємо, що проект постанови про утворення комісії було внесено 19 лютого депутатом від "Нашої України" Юрієм Кармазіним.

Було запропоновано утворити комісію у складі голови тимчасової комісії Володимира Сівковича (фракція "Регіони України"), Бориса Андресюка (фракція СДПУ(О), Олександра Бандурки (група "Демократичні ініціативи), Леоніда Деркача (фракція "ПППУ та Трудова Україна"), Олега Зарубінського (фракція НДП), Юрія Кармазіна (фракція "Наша Україна" ), Юрія Луценка (фракція СПУ), Василя Надраги (група “Народний вибір”), Михайла Родіонова (фракція КПУ), Сергія Терещука (фракція "Аграрники України"), Андрія Шкіля (фракція БЮТ), Михайла Потебенька (група "Народовладдя").

Читайте також:

Генерал СБУ Кравченко відповідає Генпрокуратурі: порушення закону є

Томенко оприлюднив матеріали Кравченка: "Просимо оперативно інформувати Центр…"

Оприлюднено уривки таємних циркулярів генерала Кравченка



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування