Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук може стати депутатом наприкінці травня?

Четвер, 1 квітня 2004, 11:08
Проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі 136 Одеської області призначені на 30 травня.

Про це говориться в постанові Центвиборчкому, опублікованій в середу в газеті "Голос України", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Вибори проводяться в зв'язку з тим, що 4 березня Верховна Рада достроково призупинила повноваження народного депутата Сергія Ківалова, обраного в 136-му окрузі, оскільки 19 лютого він був обраний главою ЦВК і склав депутатські повноваження.

Відповідно до постанови комісії, виборчий процес щодо проміжних виборів починається 1 квітня, у день публікації постанови.

Висування кандидатів починається 2 квітня. Подача документів в окружком для реєстрації кандидатами закінчується за 30 днів до дня виборів – до 24.00 29 квітня.

Рішення про реєстрацію повинно бути ухвалене не пізніше ніж на 5-й день від дня прийняття заяви і не пізніше ніж за 25 днів до виборів – не пізніше 4 травня.

Раніше лідер партії "Яблуко" Михайло Бродський, що має намір балотуватися по цьому округу, заявляв про можливість того, що по округу Ківалова в парламент буде балотуватися голова адміністрації президента Віктор Медведчук. За його словами, прийшовши в парламент, Медведчук організує відставку спікера Литвина і сам посяде його місце.


Читайте також:

МЕДВЕДЧУК ПІДЕ У ВЕРХОВНУ РАДУ ПО ОКРУГУ КІВАЛОВА?


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування